Nieuws

Algemene Ledenvergadering (ALV) 18 april 2018

 Op 18 april houdt GroenLinks Zuid-Oost Drenthe haar Algemene Leden Vergadering (ALV).

Het bestuur heeft besloten dat ook niet-leden van harte welkom zijn om deze bijeenkomst te bezoeken.

Locatie :  Bewonersbedrijf Op Eigen Houtje, Lemzijde 87-88, 7823 SH Emmen

Aanvang 19.30 uur.

NA DE PAUZE, rond 21.00 uur :

Presentatie ‘Kansen van de Veenkolonieën’

Economische ontwikkelingen bevorderen, innovatie realiseren, een gezonde levensstijl promoten, de waterstofekonomie als kans, en nog veel meer mogelijkheden. Zijn dat kansen vóór de Veenkolonieën? Kansen VAN de Veenkolonieën, lijkt ons een betere formulering. Verbeteringen moeten niet vóór de mensen in het veen geregeld worden, maar DOOR henzelf! 

Joke Bakker, bewoners vertegenwoordiger in de stuurgroep van het project ‘Kans voor de Veenkolonieën’ is daar intensief mee bezig. Zij zal vanuit deze benadering een presentatie geven over het project dat nu loopt. Deze presentatie start woensdag 18 april rond 21u, na de ledenvergadering - ook toegankelijk voor niet-leden - van GroenLinks ZO-Drenthe.

Agenda voor deze ALV: zie bijlage (Eerst even dit artikel activeren)

 

Vaste kern steunfractie gevormd

Na een oproep onder de GL-leden in B-O om deel te nemen aan de steunfractie, kon enkele dagen geleden de vaste kern van de steunfractie GroenLinks Borger-Odoorn worden gevormd.

De vaste kern bestaat uit zes mensen (Raadslid, twee fractieassistenten en drie leden)

en komt voorafgaand aan elke raadsvergadering bijeen om de raadsagenda door te nemen. Meestal is de bijeenkomst op maandag- of dinsdagavond in zaal 4 van het gemeentehuis in Exloo.

Uiteraard is het voor alle leden (en ook niet-leden) mogelijk deze steunfractiebijeenkomsten te bezoeken en het is zelfs zeer welkom wanneer iemand een agendapunt dat op de agenda van de eerstvolgende raadsvergadering staat, toe wil lichten.  Onze fractievoorzitter (zie homepage rechtsboven) kan je vertellen waar en wanneer onze bijeenkomsten zijn. 

 

bedank dat je GroenLinks hebt gestemd

Iedereen die 21 maart in Borger-Odoorn op GroenLinks heeft gestemd:

ONTZETTEND BEDANKT !!

Door jullie stem doen we de komende vier jaar weer mee in Borger-Odoorn.

 

Stemadvies

Je kunt in Borger-Odoorn weer op GroenLinks stemmen. Doen !!!!

Pagina's